1.9.2013

Syksy ja arki alkaa

On taas kerran vierähtänyt edellisestä päivityksestä, saiskohan sitä otettua itseä niskasta kiinni ja päiviteltyä tässä syksyllä ahkerammin kuulumisia tännekin. Lomat on pidetty ja arki on taas alkanut. Elokuussa lomailille kolme viikkoa, josta melkein yksi viikko vierähti Kangasniemellä, kävimme yön nukkumassa kotona ja kesälomareissu suuntautui tänä vuonna Ruotsin kautta Tanskan kauniille Bornholmin saarelle.


Kangasniemellä ollessa ulkoilimme paljon ja tapasin pari vanhaa ystävää. Olipas kiva vierailla pitkästä aikaa heidän luonaan. Tuntuu, että ne vuodet vaan vierii ja vaikka kuinka haluaisi niin tapaamiset jäävät kun kaikilla on oma arki ja menonsa. Ja Vantaalta kun ei ihan hetkessä ajellta iltakahveille Keski-Suomeen.

Kesälomareissulle meitä lähti minä ja Harri sekä Mimosa, Viola ja Odessa. Laivamatka meni hyvin ja uusi Viking Grace oli hieno laiva. Tukholmasta ajelimme torstaina Etelä-Ruotsiin Ystadin, jossa kiertelimme kaupungilla parin tunnin ajan ennen lautan lähtöä. Lauttamatka Ystadista Ronneen kesti noin 1,5h ja perillä hotellilla olimme torstaina noin klo 20. Katja ja Mika olivat Noten ja Väinön kanssa saapuneet paikalle paria päivää aikaisemmin.

Perjantaina näyttelypaikalle sai viedä jo teltan valmiiksi kehän laidalle, helpotti suunnattomasti lauantaipäivää kun näyttelypaikalle oli suuret ruuhkat. Myös seurueen loppuporukka Salla ja Kristina saapuivat perjantaina paikan päälle. Näyttelypaikka oli hieno, tasainen vihreä nurmikenttä ja kehät sujuivat hienosti. Lauantain osalta ei meille ollut kummoisia tuloksia, Violalta meni harmittavasti cacib ja serti nenän edestä paras narttu 2 sijalla, Mimosa oli valioluokan kolmas erillä ja sa:lla. Violan tulos oli siis val eri1 sa ja pn2 vaca ja vaserti. Odessa taas ei pistänyt parastaan kehässä Kristinan esittämänä ja tuloksena eh. Pojille valioluokasta erit, ei muuta. Kristinan petitit pärjäsivät hienosti lauantaina, ROP ja VSP sekä lopulta Rickylle ryhmävoitto!

Sunnuntaina kehässä oli ensimmäisenä Odessa, joka esiintyi minun kanssasi kivasti pitkästä aikaa. Tuomarin mielestä kuitenkin Odessa tarvitsee aikaa kehittyäkseen ja saadakseen liikkeensä tasapainoisemmaksi, joten tuloksena eri ilman sa:ta. Havaneesit olivat myöhään iltapäivällä kehässä, Mimosalle val eri3 ja Violalla val eri1 sa ja paras narttu 4. sija. Notte korjasi kuitenkin sunnuntain potin kotiin ja piti teamin lippua yllä voittamalla suuren valiourosten luokan, sijoittuen parhaaksi urokseksi ja lopuksi ROP! Saatiinhan sitä uusi Tanskan muotovalio havoihin :)

Sunnuntai-illalla kävimme Ronnen kaupungilla syömässä porukalla ja maanantai aamuna aamulautta lähti kohti Ruotsia 6.30. Kotimatka meni kivasti, pysähdyimme pari kertaa ulkoiluttamaan koiria ja jaloittelemaan. Kiva matka ja kauniita maisemia, toki olisi sitä tuloksiakin vähän toivonut mutta ei auta kuin suunnitella uutta reissua.
Kiitos Harri, Katja, Mika, Salla ja Kristina! Oli kiva reissu!

Ei kommentteja: