17.7.2013

Heinäkuun kuulumisiaHeinäkuussa meillä on vakio agilityvuoroista treeni-taukoa, mutta Odessan kanssa olemme mukana viiden kerran 2x2 -kurssilla. Ja todellakin toimii, Odessa pujottelee nyt 8 keppiä kahdessa sarjassa, 6 keppiä hyvin eri kulmista ja innolla! En olisi uskonut talvella, että se vielä oppii pujottelun. Oli alkuun vain väärä metodi käytössä.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna suunnattiin Miian kanssa helteiseen Karjaan näyttelyyn. Hienoin tuloksin, Odessalle narttujen voitto ja Odessan veljelle Roopelle urosten voitto. Sisarukset kisasivat rotunsa parhaasta ja voiton vei ihana Roope. Odessalle siis vsp ruusuke sinivalkoisen lisäksi. Tuomarina toimi Per Lundström Ruotista, joka saneli Odessalle mielettömän hienon arvostelun.

Karjaa 7.7.2013
ROP- Tajmadoran Osiris
VSP - Tajmadoran Odessa

Kesäloman ensimmäinen viikko aloitettiin autoretkellä pohjoiseen päin. Perjantai-iltapäivällä ajoin Miian kanssa Vuokattiin, jossa puunasimme yötä myöten Miian koirat kehäkuntoon, omani olin pessyt jo kotona. Lauantaiaamuna autonnokka kohti Oulua ja edessä kaksi intti-näyttelyä. Sää ei kovin aurinkoinen ollut, helteistä ei tietoakaan ja vettäkin sateli välillä. Havaneesi kehä meni täysin päällekkäin portugeesien kanssa, onneksi Miia ehti esittää Odessan kun itse kiersin kehää samaan aikaan Violan kanssa. Lauantaina Violalle tuloksena Robert Blumelin kehästä valioluokan toinen sa:n kanssa, Odessa veti pidemmän korren portugalilaisen Vitor Veigan arvostellessa portugeesit, Odessa paras narttu, serti ja toinen Suomen cacib ja lopuksi VSP!

Sunnuntaina sää hieman parani, aurinkoa mutta myös tuulta..turkit lensivät vaikka kuinka harjasi. Sekä havaneesi - että portugeesi kehä oli myöhässä ja taas sama juttu, Viola ja Odessa kehään samaan aikaan. Viveca Lahokoski arvosteli ensimmäistä kertaa portugeesit ja Odessa nousi hienosti paras narttu kaksi sijalle heti veteraanin jälkeen, tilille serti ja cacib. Havaneesit arvosteli Iuza Beradze, joka valitsi Violan valionarttujen voittoon ja lopulta parhaaksi nartuksi! Violalle vihdoin se odotettu toinen Suomen cacib, enää yksi jostain ulkomailta! Viola oli lopulta VSP, uroksen viedessä ROP:n.

Huh, mikä Oulu viikonloppu! En olisi ikinä uskonut, että palaan reissulta kahden sertin ja kolmen cacibin kera kahden koiran kanssa! Kiitos Miialle matkaseurasta, Odessan handlauksesta ja yöpaikasta Vuokatissa.


Oulu 14.7.2013
ROP -Jatakabi's Be A Good Boy
VSP - Bannera's Memorable Milestone

Ei kommentteja: