7.3.2013

Treeni-juttuja

Näyttelyiden ollessa vähissä, ollaan ehditty treenata agilitya ja Odessan kanssa tokoiltukin.

Odessa jatkaa kevättalven samassa ryhmässä kuin syksyllä, normaalitreenien lisäksi Odessa on usein päässyt kanssani Violan treeneihin mukaan. Odessa on kehittynyt paljon agilityssa talven aikana ja sen kanssa tekeminen on niin kivaa. Odessa on aina innokas treenikaveri ja jaksaa hyvin. Kontaktit on hyvällä mallilla, ainoastaan A-este tarvitsee lisätreeniä ja vartalon hallintaa, jotta kontaktille pysähtyminen onnistuu halutusti. Keinu ja puomi menevät hyvällä vauhdilla. Kepit ovat vielä hyvin vaiheessa, aloitettiin Odessan kanssa verkoilla, mutta jätin nyt tämän pois. Tarkoitus on aloittaa kepit alusta 2x2 menetelmällä, koska verkoilla Odessa luki vain verkot. Sillä ei ollut hajuakaan itse pujottelusta, mutta katsotaan josko saataisiin kepit kuntoon uudella tavalla.

Violalla oli juoksu tammikuussa ja nyt on ollut hieman havaittavissa juoksun jälkeistä masennusta. Violan kanssa treenit jatkuvat kouluttajien ryhmässä ja nyt meitä kouluttaa Helena Tiainen. Olen tykännyt paljon hänen treeneistää ja saanut hyviä vinkkejä sekä Violalle että Odessalle.


Tokoilut on nyt olleet vähän epäsäännöllisen säännöllistä. Toko-ryhmä johon kuulumme treenaa sunnuntaisin ja moni treenikerta on jäänyt erinäisistä syistä väliin. Tammikuussa kävimme Odessan kanssa epävirallisessa toko-kokeessa, joka meni oikein kivasti. Saimme hyvin vinkkejä asioihin, joissa on vielä treenattavaa. Helmikuun epävirallinen tokokoe ei mennyt niin hyvin, Odessa otti paljon häiriötä muista koirista ja minä stressasin sen takia. Odessa myös piippasi paikkamakuussa muutaman kerran... Tokoilua kuitenkin jatketaan ja katsotaan saataisiko alokasluokan liikkeet siihen kuntoon, että uskaltaisimme osallistua keväällä jo kisoihinkin.
Treenit ovat nyt vähän tauolla, minun loukattua polveni hiihtoa yrittäessä viikonloppuna. Toivotaan, että polvi tulee kuntoon mahdollisimman pian ja päästään taas hallille treenaamaan. Parin viikon päästä meillä alkaisi Odessan kanssa dobo-kurssikin...

Ei kommentteja: