7.3.2013

Hieman näyttelykuulumisia


Puoli vuotta on sitten viime päivityksestä vierähtänyt. Sinä aikana ehdittiin reissata Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa ja tämän vuoden puolella jo Tallinnassakin. Mitään mainittavia tuloksia ei näyttelyistä tullut, eriä kyllä mutta ei titteleitä, joita Odessalle koetettiin saada. Nyt neiti onkin näyttelytauolle pari kolme kuukautta ja katsotaan keväämmällä uudelleen josko kehästä tulisi muutakin tulosta kun pelkkää eriä.


Norjan Hamarissa käväistiin lokakuussa Mimosan ja Violan kanssa, seurana meillä oli Pia Suominen ja havaneesit Ville ja Simo. Mimosa voitti ison valioluokan mutta paras narttu kisassa jäi neljänneksi. Suomi-havojen menestyksestä vastasi veteraani-ikään ehtinyt Ville, joka sai sertin ja sen myötä Norjan ja Pohjoismaiden valionarvot. Reissu oli muuten kaikinpuolin onnistunut ja Norjassa hienot maisemat. Toki kallista...
Minä ja Ville kehässä Norjassa

Tytöt odottamassa kehään menoa

Marraskuun alussa matkustettiin Tanskaan, Tanskan voittaja ja pohjoismaiden voittaja näyttelyihin. Odessalle kumpanakin päivänä tuloksena eri2, ja Viola esiintyi vain toisena päivänä val eri4 tuloksella. Naurua ja itkua ei matkalta puuttunut, hotelli oli homeessa, vettä satoi koko ajan...


Joulukuussa oli vuorossa messari, josta Odessalle lauantaina eri ja sunnuntaina erittäin hyvä. Käväistiin myös Ruotsin voittajassa tuloksena eri3. Siinä olikin sitten Odessan junioriluokat, jotka ei kovin erikoisesti menneet. Tammikuussa Odessa käväisi kehässä Turussa tuloksena nuo eri2 sa:lla. Ja nyt taukoillaan todennäköisesti toukokuulle asti. Violalle Turusta tuloksena val eri1 sa. 

Odessa ja Viola Tanskassa

Helmikuun alussa käväistiin pienellä porukalla Tallinnassa, Viola blondi-silmä oli ainoa valioluokan narttu mutta ei sa:ta. Väinö sukulaispoika onneksi vastasi auton tuloksista hienosti ropin, sertin ja cacibin kera. Violan cacibbien metsästys jatkuu, ehkä joskus kesällä kotimaan kv-näyttelyistä.


Viola Tallinnassa hotellissa

Ei kommentteja: