18.6.2012

Hellettä ja rankka sadetta

Kesäkuun näyttelyt jatkuivat lauantaina 16.6. Kotkassa havaneesi-porukalla. Viola oli pitkästä aikaa kehässä kivalla tuloksella, val eri2 sa ja pn4. Ihan hyvin karvattomalta neidiltä pitkästä aikaa. Katjan Väinön tulos Kotkasta vara-serti, muuten tulokset eivät kummoisia olleet Kotkan hiekkakentältä.

Sunnuntaina sitten suuntasimme Odessan kanssa tuomarinkartanoon, ensiksi havaneesi-kehän laidalle. Sade alkoi kun pääsime paikalle ja jatkui koko päivän, sateesta huolimatta tulokset olivat mahtavat! Notte nappasi pu-kisassa toisen sijan saaden vara-cacibin, joka vahvistuu cacibiksi. Näin ollen Notte-pojasta tuli KANSAINVÄLINEN muotovalio, jee! Miian Oiva pu4 ja serti ja nartuissa Oivan sisko olivia pn3 serti ja vaca-> cacib! Loistavat tulokset!

Portugeesit arvosteli Irina Poletaeva, Odessa esiintyi kehässä reippaasti ja vauhtia riitti. Odessa sai hyvän arvostelun ja palkittiin rop-pennuksi. Odessan sisko tällä kertaa toinen. Tämä oli Odessan viimeinen pentuluokan näyttely, seuraavaksi sitten siirrytään juniori-luokan kehiin.

Odessan pentuluokan tuloksina oli 3x ROP-pentu, 1x VSP-pentu ja 5 kp:ta. Ihan kivasti siis pentuluokat menivät, katsotaan miten junnu-luokat lähtevät menemään. Nyt heinäkuussa pidetään taukoa ja elokuussa on sitten taas seuraavat näyttelyt Odessalle tiedossa.

Mindyllä, Violalla ja Mimosalla on juoksut menossa, joten odottelen vähän josko Odessa alottaisi tähän jatkoon myös ensimmäisen juoksunsa. Tulisi kyllä niin sopivaan ajankohtaan, kesätreeni tauko alkaa agilityssäkin.

Ei kommentteja: