18.6.2012

Alkukesän kuulumisia

On taas blogin päivittäminen jäänyt, sen verran kiirettä pitänyt. Arki-illat vierähtäneet koiruuksien kanssa kentällä tai töissä ja viikonloputkin kovasti koiramaisissa merkeissä.

Odessa esiintyi pentuluokissa Spanieliliiton erikoisnäyttelyssä, jossa jäi meiltä kunniapalkinto saamatta, tuloksena vain punainen nauha. Saman viikonlopun sunnuntai päivä vierähti helteessä Järvenpäässä, jonne Mimosa pääsi pitkästä aikaa kehään, tuloksena val eri1sa ja pn4 sijoitus. Mimosan lapsenlapsi Väinö (Bellezza's Pocket Rocket) pokkasi itselleen sertin, Miian Oivalle vara-serti, päivän rop-koira oli Bellezza's Paddington, vsp ja rop-veteraani oli musta kaunotar Bellezza's Black Pearl. Päivä venähti iltaan asti, kun isossa kehässä Bellezza's kasvattajaryhmä sijoittui vielä BIS-4 sijalle, hienoa! Onnittelut omistajille ja kiitokset kivasta päivästä!


Kesäkuun ensimmäisen viikonlopun vietimme Tallinnassa kivalla porukalla, lauantai päivä vierähti kaupoissa kierrellen ja sunnuntaina näyttelypaikalla. Tänä vuonna ei helteestä nautittu, vaan toppatakki olisi tullut tarpeeseen, sen verran viileä oli sunnuntain näyttelysää. Odessa aloitti Miian handlauksessa näyttelypäivän, hienolla tuloksella; ROP-pentu! Ja kaikki neljä tassua maassa! Havaneesit tuomaroi Zeljko Zilnik, Kroatiasta. Mimosa voitti valioluokan ja paras narttu kisassa sijoittui kivasti pn2. cacibilla, titteli meni juuri nenän edestä veteraaninartulle. Miian ja Aino-Inkerin Olivia ( Bellezza's Hot Gossip) sai itselleen Viron sertin, porukan pojille ei kummoisia tuloksia tullut. Muuten reissu oli varsin onnistunut, nautimme ihanasta ruuasta ja jälleen kerran naurua riitti tällä porukalla. Kiitokset Katja ja Mika sekä Miia! Ja kiitokset Marjolle loppu lauman hoidosta, neidit olivat taas nauttineet olostaan.Kesäkuun näyttelyt jatkuivat Kangasniemellä, pitkästä aikaa viikonloppu "maaseudulla". Lauantaina sää suosi ja saimme ulkoilla melkein koko päivän. Tuomiojan puutarhalta lähti mukaan kesäkukkia omaan penkkiin. Koiruudet juoksentelivat pitkin pihaa ja Odessa pulikoi piha-altaassakin. Sunnuntaina sitten pyörähdimme kehässä näyttelyssä, jossa tuloksena Odessalle 2. sija ja kp, sisko-tytön T. Orkidean - Mette, viedessä voiton. Mette olikin rop-pentu. Odessan äiti Tajmadoran Paloma, Rosa, oli hienosti ROP ja sijoittui vielä ryhmässäkin hienosti RYP-2 sijalle! Onnittelut!
Ei kommentteja: