6.4.2013

Talvilomailua


Pääsiäisestä aloitettiin talviloma, suunnattiin lauantaina Kangasniemelle ja tiistai-iltana Anjalankoskelle. Kangasniemellä saimme nauttia ihanista ulkoilusäistä ja koirat pääsivät monta kertaa juoksemaan järven jäälle. Odessa kävi aamuvirkkujen kanssa pitkän aamulenkin, oli mukana päivisin pilkkijöiden matkassa ja vielä iltalenkkiä jäälle. Kyllä oli portugeesi väsähtänyt iltaisin.
Anjalankoskella riitti vauhtia taas sheltti-poikien Timin ja Danin kanssa. Keskiviikko iltana kävimme Odessan kanssa Eijalla Kotkassa trimmauksessa, tulihan taas siisti neito. Torstaina palasimme kotiin Vantaalle, lumihanget on vähentyneet, mutta onneksi metsässä ja poluilla riittää lunta. Pysyy tassut puhtaina.

Viola leikkii jääkarhua
Torstai-iltana Odessan kanssa meillä oli vielä agility-treenit. Hieman alkoi loppu tunnista näkyä Odessassa rankkaviikko ja muutenkin loppu viikko on koirien osalta ollut aika leppoisaa. Uni on maittanut koko porukalle. Agilityssa aloitimme Odessan kanssa 2x2 -keppitreenit, verkoilla kepit ei edenneet niin aloitimme alusta. Katsotaan mitä tulee.

Iskukoukkujen tarkistusta koko perheen voimin


Kaverukset

Violaa alkoi tympiä pallon vinguttelu ja se nappasi Odelta lelun pois


Onpa tuo kaveri suuri ja musta :D

Hassut hauvat

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Eksoottinen ilmestys tuo pari jäällä yläkuvassa. Voi joku hieraista silmiään.
Ihania kuvia kaiken kaikkiaan.
Onko Oden pallon sisällä tennispallo vai mikä siellä vihersi?

Tanja kirjoitti...

Laitoin Odessan verkkopallon sisään tennarin, saa repiä ja pallokin sisällä. Vinkuva tennari toimii hyvin :)