9.4.2013

Mimosasta Norjan muotovalio!

Uudet Norjan valiot handlerinsa kanssa - Salsa ja Mimosa

Me jännitimme kotona, kun Mimosa matkusti Miian ja Ailan kanssa Bergeniin, Norjaan. Matkakumppanina Mimosalla oli hieno Salsa, Bellezza's White Diamond. Mimosa ei ollut koskaan aikaisemmin lentänyt, mutta matkat olivat menneet hyvin. Jos ei oteta huomioon, että koirat eivät meinanneet päästä koneeseen, matkatavarat jäivät vähän pidemmälle reissulle ja vaikka mitä. Matkalaisilla oli siis hauska reissu, mutta jälleen kerran kommelluksia ei matkalta puuttunut.

Sunnuntaina oli vuorossa kehä, 16 havannankoiraa ja tuomarina norjalainen Rodi Hubenthal. Salsa voitti hienosti urokset, saavutti Norjan muotovalion arvon ja samalla napsahti viimeinen cacib! Nartuissa jaettiin vain kaksi sa:ta, valioluokan koirille joista Mimosa veti pidemmän korren, tuloksena siis paras narttu, serti -> Norjan valio ja cacib. Loppukisassa Salsa vei hienosti voiton ollen ROP ja Mimosa VSP. Huh, miten jännitettiin kotona ja onnen kyyneleet suorastaan tulivat kun Miia tulokset soitti! Meidän pikku-Mimosa :)

Mimosa oli koko reissun ollut reipas oma itsensä, tullut hienosti juttuun Salsan kanssa ja nukkunut jälleen kerran hotellin sängyn tyynyillä. Oikea prinsessa! Suuret kiitokset Miialle ja Ailalle Mimosan mukaan ottamisesta, groomauksesta ja handlaamisesta, KIITOS!

C.I.B FI & BALT & EE & LT & LV & BY & NO MVA EEV-10
Bannera's Gilded Gemstone - Mimosa

Ei kommentteja: