29.8.2012

SKKY:n erikoisnäyttely 26.8.2012

Kaivari sunnuntai ei perinteisesti tänä vuonna tarjoillut meille sadetta vaan ihanan lämpimän auringonpaisteisen päivän. Ja tulokset nostivat myös hymyn huulille.

Havaneeseja oli ilmoitettu saksalaisen Runge Gabrielen arvosteltavaksi 73kpl!  Omista neideistä kehään pääsi pitkästä aikaa Mimosa, joka yllätti minut täysin sijoittumalla kovatasoisessa valioluokassa 11 valionartun joukosta toiseksi ja lopuksi vielä ylsi pn3 sijalle! Mimosan tytär Narda sijottui hienosti myöskin valioluokassa 4 sijalle SA:n kera. Mimosan poika Notte korjasi koko potin, voitto todella kovassa kisassa valioluokassa, urosten voitto ja ROP! Wau, mikä päivä! Notte esiintyi upeasti ja todella nautti kehässä olosta. Kiitokset Katjalle, että sain Noten esittää ja onnittelut vielä sekä omistajille että kasvattajille! Hieno poika! 

Myös Violan poika Ribbo esiintyi ensi kertaa pentuluokassa, Ribbo voitti pikku-pennut kunniapalkinnon kera ja sijoittui lopuksi 2. paras uros-kisassa. Hieno aloitus Ribolta, onnittelut Heli, Petri ja Antti!

ROP - Bannera's Momentous Mogul
VSP - Torcedore's Glamoroso

kennel Bannera's kasvattaluokka
vas. Notte, Narda, Fidel ja Mimosa

Kehän jälkeinen piknik

Notte isossa kehässä

Ribbo - Violan poika 1kp, pu2

Ei kommentteja: