5.7.2012

Juhannuksen vietossa Kangasniemellä

Juhannuksen viettoon suuntasimme Kangasniemelle, olihan edellisestä reissusta Etelä-Savoon jo pari viikkoa vierähtänytkin. No, ruuhkaa riitti sekä meno että kotimatkalla, muutama muukin oli tien päällä. Juhannuksena oli mainiot säät, sadetta vain sunnuntaina kun kotiinlähtö oli edessä. Koirat saivat riekkua taas porukalla kolme päivää ja väsynyttä porukkaa olikin sunnuntai-iltana kotona. Lauantaina miehet halusivat lähteä katsomaan Joutsan frisbeegolf- radan, joka olikin muuttanut toiseen osoitteeseen. Tällä reissulla kuitenkin samoilimme entisen Rantasipi Joutsan lähistöllä, ei ollut hotellivieraita näkynyt vähään aikaan mutta oli oikein rentouttavaa vaan kävellä ja katsella.
Odessa pääsi ensimmäistä kertaa järven rannalle, se oli alkuun vähän kummissaan mutta kun tajusi että vettä riitti ja riitti niin riemulla ei ollut rajoja. Meidän vesikoira UI! Myös Merry intoutui uimaan, vähän pitää kyllä kaksikon uintia seurata, Merry kun meinaa jäädä kakkoseksi Odessalle uimisessa.
Mutta kiva juhannus, hyvää ruokaa ja seuraa. Sunnuntaina tapasin vielä vanhat ystävät kahvittelun merkeissä.Koirakokoonpano 7kpl
Ei kommentteja: