1.1.2012

"Mä oon Odessa!"


Hieman blogin päivitys jäänyt tässä viime kuukausien aikana..Koko vuosi on ollut kaikkiaan aika raskas ja paljon on tapahtunut ikäviä asioita, mutta joulukuussa saatiin kunnolla iloa tähän vuoteen. Itsenäisyyspäivänä meidän elämäämme tassutteli ihanainen portugalinvesikoira-neiti Odessa, virallisemmin Tajmadoran Odessa.


Odessa on syntynyt 18.10.2011 Kotkassa, pentueeseen syntyi 6 poikaa ja 3 tyttöä. Kävimme Odessaa ja sisaruksia ihastelemassa useasti Eijan luona viikkojen aikana. 7 viikkoa hurahti kuitenkin nopeasti ja havaneesien kaveriksi taloon muutti reipas neiti.


Odessa on osoittautunut aivan mahtavaksi tapaukseksi, reipas neiti joka on astellut paikkaan kuin paikkaan häntä pystyssä. Odessa täyttää tulevana tiistaina 3.1 11vk, kuukauden aikana ollaan vierailtu useaan otteeseen eri paikoissa ja agility-hallilla, tavattu tuttuja koiria ja Odessa on saanut uusia kavereita. Muut tytöt ovat ottaneet hyvin Odessan vastaan, leikki sujuu mutta välillä saa neito kyytiä kun sattuu naskalihampailla nappaamaan korvasta tai hännästä. Etenkin Mimosan rusetit ovat saaneet kyytiä Odessan toimesta.

Aivan ihana neiti kaikinpuolin. Odessan tulevaisuuden harrastuksena tulee olemaan näyttelyt ja agility, mutta myös muita suunnitelmia neidin päänmenoksi on suunniteltu. Katsotaan mihin sitä vielä ehditäänkään :)

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Odessa on täysipäinen ja reipas pentunen, niinkuin suvun koirien on tapana ollut olla. Kiva, että siitä tulee sukuun uusi monipuolisesti harrastava koiraneiti.
Jäämme odottamaan AHKERAA raportointia Odessan ja muiden kuulumisista. Nih! ;-)