1.6.2009

Valio-juhlaa!

Mimosa yllätti meidät kaikki täysin Helsingin tuomarinkartanossa 30.5 nappaamalla valio-sertinsä nopeasti vauva-loman jälkeen! Havannankoiria oli ilmoitettu Itävaltalaisen Karin Bernardiksen kehään 27kpl, avoimen luokan narttuja oli 6. Mimosa nappasi erinomaisella luokkavoiton ja sijoittui vielä paras narttu luokassa toiseksi saaden sertin! Voi sitä riemua, serti tuli täysin yllätyksenä meille kaikille! Mimosan arvostelu oli erinomainen, neito sai kehuja etenkin liikkumisestaan :)

Mimosan arvostelu: Typical bitch, good size. Fem. head. Very good pigmen. Correct bite, nice topline. Very well angulated. Good body and bones. Typical coat, correct texture. Moves well with power.


Myös Alli, Torcedore's Charinoso Chica, esiintyi kehässä hienosti. Alli on vielä kovin nuori ja vaatii aikaa, mutta arvostelu oli hyvä ja Allin saama kunnipalkinto lämmitti mieltä. Tuomarin pennuilla oli Annukka Paloheimo.

Kiitokset kaikille kehänlaita-seuralaisille ja onnnitelijoille. Erityis-kiitokset Marjolle ja Minnalle pikku-Mimosasta, joka on oikea aarre :)
Mimosa jää nyt parin näyttelyn jälkeen kesälomalle kasvattelemaan turkkiaan takaisin ja nauttimaan auringosta :)Ei kommentteja: