29.6.2009

Mimosa ja Merry agility-kisoissa Porvoossa

Tytöt osallistuivat pitkästä aikaa agility-kisoihin juhannuksen jälkeen. Mimosan osalta kisat olivat ti 23.6 sekä agi- että hyppyradalla. Agility-radalla Mimosa selvästi ei ollut aivan perillä missä mennään, virheitä 10 verran ja yliaikaa. Sijoitus 17. Hyppy-rata meni paremmin, tosin Mimosa tarvitsee radalle häiriötekijöitä, sillä nyt jäi ihmettelemään hieman ratatoimihenkilöitä. Tuloksena radalta 5 ja jälleen yliaikaa. Sijoitus 15. Olen ihan tyytyväinen Mimosan ratoihin, sillä meillä on pitkä tauko takana ja radoilta tuli paljon hyllyjä.

Merryn vuoro oli to 25.6. vain agility-radalla. Merrylläkin pitkä tauko takana, joka ei menoa haitannut. Hienosti 0-tulos, hieman yliaikaa tosin mutta 4.sija. Palkinnoillekin päästiin ja tuomarilta vielä kehut! :)

Tiistaina meillä oli enemmänkin havaneesi-seuraa kisoissa, Jenny ja Ego osallistuivat myös kisoihin. Oli oikein hauska ilta ja oli kiva nähdä muitakin havaneesi-ihmisiä! Pikku-Viola oli myös molempina päivinä kisa-tunnelmaa haistelemassa ja käyttäytyi oikein reippaasti :)

Ei kommentteja: