23.11.2008

Jyväskylä kv. 22.11.2008

Mimosan ensi esiintyminen avoimessa luokassa meni erinomaisesti. Jyväskylään oli ilmoitettu 62 havaneesia Stefan Sinkon arvioitavaksi. Mimosa täytti 2-vuotta 15.11. eli esiintyi nyt 2v ja 1 viikon iässä avoimessa luokassa.

Arvostelu oli loistava, ja Mimosa voittikin kova tasoisen luokan erinomaisella. Sijoitusta paras narttu-kehässä ei kuitenkaan tullut. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen aloitukseen, sillä neiti esiintyi jälleen edukseen. Turkin vaihto on Mimosalla vaan nyt todella kesken, ja voi ollakin että sitä viimeistä sertiä odotellaan ensi vuoteen reilusti. Tämän vuoden puolella on enää messari jäljellä.
Onnittelut Marjolle ja Minnalle Naldon rop:sta ja Petralle Wickyn menestyksestä rotukehässä sekä isossa kehässä! Kiitokset myös kaikille kivasta päivästä!

Pikku-Alli tutustuu lumeen


Muuten viikonvaihde meni mukavasti Kangasniemellä talvisissa tunnelmissa. Myöskin Jonnan ja Janin Alli oli ensimmäisellä vierailullaan maalla. Hienosti jaksoi pikku-neitikin juoksennella ja tykkäsikin kovasti leikkia muiden kanssa.

Ei kommentteja: