23.11.2008

10.11.2008 Herning, TanskaYli 2200 kilometriä takana autossa istumista, ja paljon naurua. Reissu oli kaikinpuolin aivan mahtava, ja tulokset vielä upeampia!

Matkassa meitä oli 10 koiraa ja kolme ihmistä. Kiitokset Miialle ja Kirsille aivan loistavasta seurasta! Kaikki meni oikein loistavasti, laiva-matkat jne. joten toistekin ehdottomasti uskaltaa lähteä näinkin extreme-reissulle. Seuraavalle matkalle varataan vaan musiikkia enemmän, jotta ääni varmasti lähtee.

Näyttely oli järjestetty todella hienosti, ja paikka oli tilava. Kaikki toimi ja oli aikataulussa. Myöskin tanskalaisista koiraharrastajista jäi todella positiivinen kuva, ja olikin kiva huomata miten ihmiset juttelivat ja onnittelivat. Huomiota ainakin herätimme hieman kaaosmaisella leirillä kehän laidalla, mutta pääasiahan on että koirat ovat kauniina.

Tulokset olivat kertakaikkiaan hienoja:

ROP & PMV-08 Bellezza's Black Pearl - sert ja cacib sekä uusi Tanskan valio -Helmi
PMV-08 & PMJV-08 Bellezza's Like The Legend sekä VSP ja serti - Ninjo
PMJV-08 Zeraldas Touch Of Wonder - Wicky
Nuo eri/1 Bannera's Hot Headliner va-cacib - Wilma
Nuo eri/3 Bannera's Gilded Gemstone - Mimosa
Rop-vet Bellezza's Indredible Idol - Nemo
Avo eri/ 2 Bellezza's Simply Superman - Hiski
Avo eri/2 Torcedore's Arial el Amore - Siiri
Univelkaa kertyi reissusta kyllä reilusti, mutta siitä on onneksi jo selvitty. Seuraava koitos onkin Jyväskylä kv. Positiivisesti reissussa yllätyin Mimosasta, jälleen kerran, neiti käyttäytyi mallikkaasti ja oli iloinen oma itsensä koko matkan ajan. Kaikki koirat jaksoivat hienosti olla pitkät automatkat, ja virtaa riittikin sitten kun pääsivät jaloittelemaan.

Kiitokset vielä kerran Kirsille ja Miialle!

ps. seuraavia reissuja odotellaan :)Rop Bellezza's Black Pearl
VSP Bellezza's Like The Legend

Ei kommentteja: