6.4.2012

Talvilomailua

Vihdoin koitti talviloma-viikko, joka tuli kyllä tarpeeseen. Tiedossa oli lähinnä vain oleilua kotona, koirien kanssa puuhastelua sekä visiitti Anjalankoskella pitkästä aikaa. Loman aloitimme koirauimala-reissulla Katjan, Mikan ja poikien kanssa. Olipas kivaa, jälleen :)
Viikonloppuna osallistuimme Odessan kanssa handleri-kurssille, jonne saimme viime tingassa peruutuspaikan. Kurssilla oli myös Katja Noten kanssa. Odessan "esiintyminen" lähinnä on pomppimista ja riekkumista, mutta kyllä se siitä tasoittuu kävelyksikin. Oli sekä omistaja että koiruus aika väsyneitä viikonlopun jäljiltä. Sunnuntai-iltana kävimme vielä kuitenkin pentujakin pallottelemassa Marjon luona, olivatpa taas kasvaneet :)
Alkuviikon vietimme Anjalankoskella, jossa Odessa tykkäsi juoksennelle sheltti Timin ja Danin kanssa. Kotiin suuntasimme keskiviikkona Peten koiratarvikkeen kautta, josta mukaan lähti koirille uusi peti sekä Odessalle BERRA:n vetohihnan alekorista, ja tietysti vähän herkkujakin...
Loman lopussa viikonloppuna osallistuimme Odessan kanssa HSKH:n järjestämään match show:n, hieman harjoitusta :) Odessa esiintyi mallikelpoisesti, antoi hyvin tuomarin tutkia ja neidillä oli taas niin kivaa :) Odessan tulos oli punainen nauha mutta ei sijoitusta. Seurana meillä mätsärissä oli Salla ja schipperke Linus sekä Anna ja espanjavesikoira Nero. Kumpikin sijoittuivat hienosti luokissaan. Mätsärin jälkeen Odessa pääsi vielä koirapuistoilemaan Linuksen kanssa.

Ei kommentteja: