11.3.2012

Koiramainen viikonloppu

Viikonloppu vierähti koiramaisissa merkeissä, lauantaina osallistuimme Mimosan ja Odessan kanssa havaneesi-porukan näyttelytreeneihin. Samaan autoon pakattiin myös Miian Oiva ja Lilli, Oivalle oli suorastaan järkytys miten sen kaveri Odessa oli kasvanut!
Mimosa oli junnu-koirana muutamille tytöille ja nautti täysin rinnoin siitä, että sai olla huomionkeskipiste, sai paljon nameja ja silittelyitä. Kyllä oli pikku-Mimosa väsynyt treenien jälkeen. Odessa oli mukana "vääränrotuisena", mutta tuli mukavasti juttuun havaneesi-porukassa. Odessalla oli niin kivaa, ettei oikein maltti riittänyt minun kanssa liikkumiseen ja seisotus-harjoituksiin, Miian kanssa taas sujui loistavasti. Katsotaan, nähdäänkö Miia tulevaisuudessa Odessan handlerina...Kiitos järjestäjille, kivaa oli!
Sunnuntai-aamuna suuntasimme jo heti aamusta sporttikoirahallille agi-treeneihin. Mukaan pääsi Odessa ja Merry, treeniseurana meillä oli Katja S. ja pojat sekä Katja R. ja Elsa. Saimme hyvin tehtyä pientä rataa ja Merryn kanssa sain kivasti tehtyä keppejä ja otettua sivuttaissuunnassa välimatkaa hyvin. Odessa teki eteenmenoa, puomin kontaktia sekä putkea. Kiitokset treeni-seuralle! Ja seuraavan kerran muistan ottaa kameraan myös muistikortin...
Sunnuntai-illalla oli vielä vuorossa Odessan pentukurssi, tällä kertaa kertasimme aikaisemmin tehyjä juttuja ja harjoittelimme miten moikata ihmisiä hillitymmin. Odessan tämä hetkinen tyyli on tulla suoraan syliin :D Tosin tämä ei itseäni häiritse, mutta ei välttämättä ole kaikille vieraille vain mieluinen tapa.
Alla vielä kuva Odessasta ja Mimosasta näyttely-treenien jälkeen. Tuli ihan hiki!

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Ihana kuva. Ja portugeesityyliin pikkutypykällä korva nurin narin. Mutta sehän ei menoa haittaa.