11.8.2010

Kuopio 6 - 8.8Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna oli vuorossa Kuopiossa kolme kv näyttelyä. Lähdimme matkaan aikaisin perjantaiaamuna Sallan ja Kristinan sekä 5 koiran kanssa. Tiedossa oli hyvin helteiset päivät raviradalla.


Perjantaina havaneesit arvosteli Kari Järvinen, Violan tulos nuo eh/2. Lauantaina myös Mimosa oli ilmoitettu kehään romanialaisen Petru Munteaun, arvosteltavaksi, Mimosan tulos val eri- ja Violan tulos nuorten luokasta eri/2. Sunnuntaina oli kuumin päivä, mutta Viola jaksoi esiintyä vielä reippaasti Rainer Vuorisen kehässä tuloksena eri/1 ja varaserti. Tuomarin arvostelu ja sanat Violasta lämmittivät mieltä todella :)

Lauantaina ja sunnuntaina sain viedä kehään myös ihanan veteraanin Ville ( Visakoivun Zurriago De Oro), joka oli hienosti lauantaina rop-vet ja sunnuntaina vsp-vet. Onnea Pia!

Reissu oli kaikinpuolin onnistunut, selvisimme ilman auringonpistosta koko porukka :) Sunnuntaina kotimatka sujui rattoisasti ja suunnitelmissa onkin jo uudet reissut :) Kiitokset Sallalle ja Krisselle matkaseurasta sekä erityis-kiitokset Pialle teltan lainasta havaneesi-kehällä!

Ei kommentteja: