4.5.2010

Kesää kohti...

Pidemmän aikaa on taas vierähtänyt viime päivityksestä ja olemme ehtineet vaikka mitä. Maaliskuussa osallistuimme Tampereen kv. näyttelyyn Violan kanssa, josta tuloksena ERI. Mukanani oli myös Violan veli Notte, joka esiintyi kanssani iloisesti ja sijoittuin ERI-2. Notte oli aivan ihana koko reissun ajan ja uskomatonta, miten samanlaisia sisarukset ovatkaan.

Huhtikuu alkoi lomailun merkeissä, vietimme viikon loman 3.4-10.4 Turkin Alanyassa tyttöjen ollessa hoidossa Marjolla. Loma tuli todella tarpeeseen ja viikon jälkeen olo oli todellakin levännyt. Viikon aikana Viola pyörähti kaksi kertaa kehässä Marjon kanssa, Lappeenrannasta tuloksena eri-3, Narda eri-1 ja pn3 varasertin kera. Havannalaisten erikoisnäyttely järjestettiin tänä vuonna Kiljavalla, Violan tuloksena suuressa juniori-luokassa eri4. Hienoja tuloksia ja onnittelut Marjolle ja Minnalle Ninjon valio-tittelistä Lappeenrannasta!Huhtikuun näyttelyt jatkuivat osaltamme Lahdessa, jossa havaneesit arvosteli Kristiina Ahlberg. Violan tuloksena oli jälleen eri3 kera hienon arvostelun. Noten tuloksena eri1. Onnittelut Katja, Marjo ja Minna! Kiitokset mukavasta päivästä kaikille!

Merry kisasi vuoden ensimmäiset agi-ratansa pet expossa 25.4 Noora Heinon kanssa. Ensimmäiseltä radalta tuloksena yliaika nolla, sijoitus 6. ja toiselta radalta hyl. Hienosti sujui Nooran ja Merryn yhteistyö, suuri kiitos Nooralle!

Toukokuulle meillä on suunnitelmissa muutamat näyttelyt ja agilityssä olemme siirtyneet ulkokentälle treenailemaan. Kiirettä pitää ja viikot menevät kuin siivillä töitten ja harrastusten parissa.
Loppuun vielä muutama lomakuva :)Ei kommentteja: