6.11.2009

Lemmikkimessut 31.10-1-11

Merry ja Mimosa osallistuivat lemmikkimessuilla järjestettäviin agility-kisoihin. Merryn kanssa on syksyn ajan treenannut Noora Heino. Treenit Nooralla ja Merryllä on sujuneet hienosti ja nämä olivat ensimmäiset kisat heille.

Lauantaina kisasi Mimosa lähtönumerolla yksi. Hieman jännitin miten Mimosa radalla reagoi suureen yleisöön, mutta hienosti meni. Mimosa ei kiinnittänyt huomiota yleisöön lainkaan ja suoritti radat tuloksilla 2982 ja 20,36. Virheinä radoilta tuli pari kieltoa ja yliaikaa. Sijoitus kuitenkin kummallakin radalla 4/11. Mimosan radoiksi radat olivat suhteellisen nopeat ja olen oikein tyytyväinen. Mimosa on saanut syksyn mittaan paljon vauhtia lisää ja irtoaa esteille hyvin.

Sunnuntaina Viola osallistui mätsäriin ja Merry kisasi Nooran kanssa. Kummallakin radalla Merry hieman haikaili perääni, mutta rata sujui mukavasti. Ensimmäiseltä radalta tuloksena 2,73, nolla-rata mutta hieman yliaikaa. Toiselta radalta tuloksena oli taas yksi kielto ja yliaikaa kun Merry hieman jäi pohdiskelemaan radalla. Hieno aloitus kuitenkin Nooran kanssa :) Kiitokset vain Nooralle!

Ei kommentteja: