25.8.2009

Lomailua
Olemme lomailleet koirien kanssa parisen viikkoa. Viime viikolla olimme Kangasniemellä useamman päivän. Kävimme myös Mikkelissä agility-kisoissa lauantaina 22.8. Tulokset eivät päätä huimaa kylläkään. Mimosalle ensimmäiseltä radalta 10 ja yliakaa, sijoitus kuitenkin toinen. Toiselta radalta sama sijoitus, nyt 5 ja yliaikaa. Merry ei aivan ollut pitkän päivän päätteeksi terävimmillään, tuloksena kummaltakin radalta yliaikaa, 5 ja 10. Sijoitus Merrylle toiselta radalta 6 ja toiselta 7. Tyytyväinen tosin saa olla, monet koirat saivat radoilta hylkäyksen.

Rakentelimme myös iskän avustuksella pari agility-estettä. Tytöt saivat omat pujottelu-kepit ja kaksi aitaa. Aidat eivät mahtuneet kyytiin, joten saan ne myöhemmin vasta tänne Vantaalle. Keppejä sen sijaan olemme treenailleet pihassa :)

Syksyn tullessa treenailemme agilityä ahkeraan, kisaamme jonkun verran ja Viola aloittaa Koivukylän koiraharrastajien pentukurssin. Violan ensi-esiintyminen on SKKY:n erikoisnäyttelyssä 30.8. Saa nähdä mitä viikari-Viola kehässä keksii..

Ei kommentteja: