21.10.2008

5.10 Mimosan ensimmäiset viralliset kisat!

Nyt on sitten takana Mimosan ensimmäiset viralliset kisat ja Merryn avaus 3-luokassa.

Osallistuimme oman seuran kisoihin Purina areenalla, ja Mimosa oli selvästi aivan täpinöissään kun huomasi agility-kisoissa olevan ja sai kaiken huomion alussa. Mimosaa ei ainakaan jännittänyt, toisin kuin emäntää :)

Ensimmäinen rata sujui oikein mallikkaasti, kepeille asti. Mimosa jäi katselemaan yleisöä, ja teki saman myös kesken keppien. Korjasin kepit väärin, ja aivan oma virhe ja tuloksena HYL. Muuten rata meni todella hyvin, ja olen tyytyväinen kokonaisuudessaan rataan. Vauhtia saisi olle enemmän, mutta eiköhän sitä löydy kun varmuutta tulee lisää.
Toiselle radalle lähtiessä Mimosa oli selvästi jo väsähtynyt. Alku meni kuitenkin hienosti, ja onnistuin ratasuunnitelmassani hyvin. Keinulta Mimosalle tuli kielto ja samoiten taas kepeiltä, sekä rutkasti yliaikaa. Tulos: 27.78, ihanneaika 49s.

Merry odotteli iltapäivään vuoroaan ja oli todella täynnä intoa kun vihdoin vuoro tuli. Hienosti rata päättyi kuitenkin putken sijasta A:lle ja tuloksena HYL. Ja kyllä jännitti, olin aivan varma etten edes muista koko rataa.

Nyt sitten parisen viikkoa taukoa, ja harkinnassa uudet kisat. Treeneissä alkoi talvikausi ja treenivuoromme on lauantaisin. Töitten ja muiden menoja takia treenaaminen jää hieman vähemmälle kuitenkin, mutta pieni tauko tekee varmasti vain hyvää. Innolla odotan kuitenkin uusia kisoja, ja jos sitä Merrylle niitä nolliakin kertyisi ;)

Ei kommentteja: